Όροι χρήσης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος παρέχεται από την επιχείρηση Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους επόμενους όρους πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό μας τόπο. Η χρήση του υποδηλώνει τη βούλησή σας να δεσμευθείτε από τους παρακάτω όρους.Οι παρόντες όροι αφορούν μόνο τη χρήση του διαδικτυακού τόπου,έχουν συνταχθεί και ερμηνεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου, οποιαδήποτε διαφορά εξ αυτών ανήκει στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του Pavlatos-tools.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Pavlatos-tools.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Pavlatos-tools.gr


ΔΕΣΜΟΙ(LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES
Το Pavlatos-tools.gr περιλαμβάνει δεσμούς  προς άλλους δικτυακούς τόπους τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Pavlatos-tools.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .


ΔIΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το σήμα καθώς και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στα περιεχόμενα αυτού του διαδικτυακού τόπου ανήκουν στην επιχείρηση Κ.&Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.Απαγορεύεται η αντιγραφή,τροποποίηση,αναπαραγωγή, ανατύπωση, δημοσίευση, πώληση ή διανομή καθ'οποιονδήποτε τρόπο των περιεχομένων αυτού του διαδικτυακού τόπου χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η επιχείρηση Κ.&Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να προβεί οποτεδήποτε σε αλλαγές ή τροποποιήσεις των παρόντων όρων χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση.Οποιαδήποτε τροποποίηση αρχίζει να ισχύει με την δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.Η συνέχιση της πρόσβασης και χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου μετά από κάθε αλλαγή υποδηλώνει ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους.


ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ & ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας,τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα,τον αριθμό του τηλεφώνου σας,την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της.Τα δεδομένα αυτά με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή(Δικαστήριο).
Το Pavlatos-tools.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του.
Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Pavlatos-tools.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των  παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Pavlatos-tools.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το Pavlatos-tools.gr


ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε έναν προϊόν που έχετε αγοράσει από την εταιρία μας επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του,οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλάβετε χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.Σε κάθε αντίθετη περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι το δέμα δεν θα παραλαμβάνεται αλλά θα επιστρέφεται πίσω με χρέωση του πελάτη.Το χρονικό περιθώριο το οποίο μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι 14 μέρες απο την ημερομηνία παραλαβής του,πάντα με το αντίστοιχο δελτίο αποστολής τιμολόγιο  ή την απόδειξη λιανικής πώλησης.Για την αποφυγή ταλαιπωρίας ή παρεξηγήσεων καλό θα ήταν μόλις παραλαμβάνετε να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασία τους έτσι ώστε να διαπιστωθούν εμφανή ελλατώματα (π.χ. σπασμένο προϊον).


ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας από την αντιπρόσωπο εταιρία&εκτός των αναλωσίμων έχουν ως ελάχιστο χρόνο εγγύησης τον ένα χρόνο.Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής).

 

 

3 ΧΡΟΝΙΑ2 ΧΡΟΝΙΑ1ΧΡΟΝΟΣ6 ΜΗΝΕΣ
Τα Επαγγελματικά εργαλεία της BOSCH 
(Μπλε Σειρά) καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση. Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων από την αγορά τους στο site της BOSCH, καλύπτονται για τρία (3) έτη.
 
Τα εργαλεία DEWALT XR καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση. Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων από την αγορά τους στο site της DEWALT καλύπτονται για τρία (3) έτη.
BOSCH  Ερασιτεχνικά (Πράσινα)
BOSCH ΚΗΠΟΥ 
DREMEL
BLACK & DECKER
SKIL
EINHELL
KRESS
MAKITA 
TOROS
EXPRESS
KAWASAKI
RYOBI
IMPERIA
BULLE 
DEWALT
STIHL
VIKING
LAVOR
ARTPLAST
KRAFT
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ