Όροι χρήσης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος παρέχεται από την επιχείρηση Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους επόμενους όρους πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό μας τόπο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συμπληρώσει το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας σας (16) ή να έχετε την συγκατάθεση του γονέα σας ή του νόμιμου κηδεμόνα σας. 
Η χρήση του υποδηλώνει τη βούλησή σας να δεσμευθείτε από τους παρακάτω όρους.
Οι παρόντες όροι αφορούν μόνο τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, έχουν συνταχθεί και ερμηνεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου, οποιαδήποτε διαφορά εξ'αυτών ανήκει στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων.
Οι όροι αυτοί θεωρούνται αποδεκτοί  από την πλευρά του πελάτη κατά την χρήση του δικτυακού τόπου και  κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του pavlatos-tools.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου 
και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 
και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. 
Σε κάθε περίπτωση το pavlatos-tools.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. 
Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του pavlatos-tools.gr
Το νέο πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (GDPR) συν-διαμορφώνεται από μια νέα Οδηγία και έναν Κανονισμό, 

ενώ επίκειται και η τροποποίηση μιας ακόμη οδηγίας, σχετικά με την προστασία ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. 
Να σημειωθεί ότι οι κανονισμοί είναι δεσμευτικές νομοθετικές πράξεις και η εφαρμογή τους σε όλες τις χώρες της ΕΕ είναι υποχρεωτική.
α. Τον Κανονισμό 2016/679, γνωστό και ως Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων / General Data Protection Regulation.
β. Την Οδηγία 2016/680, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από αρμόδιες αρχές για τους σκοπούς της πρόληψης, διερεύνησης, ανίχνευσης ή δίωξης ποινικών αδικημάτων ή της εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

 

Όροι Χρήσης
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας  «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.»,
που βρίσκεται  στις διευθύνσεις  www.pavlatostools.gr & www.pavlatos-tools.gr

1) Online αγορές
2) Ασφαλείς Συναλλαγές
3) Προσωπικά Δεδομένα
4) Περιορισμός ευθύνης 
5) Πνευματική ιδιοκτησία
6) Τιμοκατάλογος
7) Διαθεσιμότητα
8) Επιστροφές λόγω λανθασμένης  παραγγελίας
9) Ακύρωση παραγγελίας
10) Εγγύηση
11) Τρόποι πληρωμής και λογαριασμοί τραπεζών
12) Μεταφορά και Παραδόσεις
13) Κόστος μεταφοράς 
14) Καθυστέρηση παραγγελίας

 


1) Online αγορές

Στην περίπτωση online αγορών, επιβεβαιώνοντας το δελτίο παραγγελίας σας , δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων . 
Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από τον πελάτη.


2) Ασφαλείς Συναλλαγές

Θέλουμε η κάθε αγορά ή συναλλαγή σας μέσα από το www.pavlatos-tools.gr , να είναι απόλυτα σίγουρη , έμπιστη και προπάντων να γνωρίζετε ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα  
(Πιστωτική Κάρτα και άλλα ) είναι απόλυτα ασφαλή. 
Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών να γίνονται ή  στην ιστοσελίδα του PAYPAL με το οποίο συνεργαζόμαστε, έτσι ώστε να μην μπορούμε ούτε εμείς να επέμβουμε στην όλη διαδικασία ή στο Ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank.
H Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL κατά την διάρκεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα, δεδομένου ότι μεταφέρεστε στο website της συνεργαζόμενης τράπεζας, για ασφαλείς online συναλλαγές. 
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. 
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες 
και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). 
Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής 
και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. 
Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία κατά την μεταφορά. 
Έτσι επιτυγχάνεται ο μεγαλύτερος δυνατός βαθμός ασφάλειας.


3) Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα
α) Σε περίπτωση παραγγελίας
β) Σε περίπτωση εγγραφής στο δικτυακό μας τόπο για είσοδο μέλους
Οι πληροφορίες αυτές είναι :Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση , Τηλέφωνο  και E-mail .
Αυτές  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και σωστή αποστολή των αγορών σας.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε καμία περίπτωση σε πώληση ή ενοικίαση προς τρίτους των δεδομένων αυτών.  
Η χρήση τους θα είναι πάντα σύμφωνη με την Νομοθεσία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων .

Όλα σας τα δεδομένα καταχωρούνται σε servers οι οποίοι διαθέτουν Κωδικούς Πρόσβασης και όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας.
Τα δεδομένα που αφορούν τις τραπεζικές συναλλαγές (κάρτες) / αγορές μέσω του δικτυακού μας τόπου ή συναλλαγές που γίνονται απευθείας στο δικτυακό τόπο www.paypal.com ,όπου δεν μας επιτρέπεται η  πρόσβαση στα δεδομένα σας. 

Σε αυτή την περίπτωση αποκλειστική ευθύνη έχει το PAYPAL με το οποίο γίνεται η συναλλαγή.
Το www.pavlatos-tools.gr  διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 
και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

Τον Κανονισμό 2016/679 και την Οδηγία 2016/680.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο pavlatos-tools.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.Το pavlatos-tools.gr ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος pavlatos-tools.gr και διαγράφονται εφόσον ζητηθεί από εσάς.Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση στην βάση δεδομένων μας και κλαπούν ή καταστραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα θα σας ενημερώσουμε εντός 72 ωρών γραπτώς καθώς και την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας ανατρέχοντας στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας  στην Κατηγορία Εργαλεία GDPR να επεξεργάζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, τις προσωπικές σας Πληροφορίες, τις αποθηκευμένες διευθύνσεις καθώς και τις Παραγγελίες σας.
Μπορείτε μέσω της φόρμας μας να ζητήσετε Αναφορά για τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και να κάνετε αίτηση διαγραφής αυτών.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Ο πελάτης υποχρεούται να εγγραφεί ως μέλος ή ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα του pavlatos-tools.gr συμπληρώνοντας με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται από τη σχετική φόρμα, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές που επιθυμεί.
Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.
Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρία και ενημερώνοντας αυτήν για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει, εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.


ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το pavlatos-tools.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα:
•    όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
•    όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και
•    όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.
Το pavlatos-tools.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τρεις γενικούς λόγους:
•    την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
•    την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του pavlatos-tools.gr .
•    την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.
Το pavlatos-tools.gr δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).


ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το pavlatos-tools.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ' οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του pavlatos-tools.gr σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον:
•    Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
•    Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το pavlatos-tools.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το pavlatos-tools.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του pavlatos-tools.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το pavlatos-tools.gr .
•    Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.


ΑΡΧΕΙΑ COOKIES
Το pavlatos-tools.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του pavlatos-tools.gr . Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του pavlatos-tools.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του pavlatos-tools.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης του pavlatos-tools.gr μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του pavlatos-tools.gr , είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του pavlatos-tools.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Το pavlatos-tools.gr χρησιμοποιεί Google Analytics ή παρόμοια εργαλεία με σκοπό να λάβει πληροφορίες για τις τάσεις σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τον ιστότοπό μας, για σκοπούς διαχείρισης του συστήματος, να εντοπίσει προβλήματα και να βελτιώσει τον ιστότοπο. H Google Analytics χρησιμοποιεί cookies πρώτου μέρους για αναφορά σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις επισκεπτών. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μη προσωπικά ταυτοποιήσιμων πληροφοριών, όπως είναι η ώρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη, η προηγούμενη επίσκεψη του επισκέπτη στην τοποθεσία, καθώς και ο ιστότοπος που παρέπεμψε τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Google Analytics και για συνδέσμους προς την Πολιτική προστασίας απορρήτου της Google, καθώς και ένα εργαλείο opt-out για την Google Analytics, μεταβείτε στην ενότητα http://www.google.com/intl/el/analytics/privacyoverview.html.


ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Το pavlatos-tools.gr μπορεί να περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το pavlatos-tools.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .
Η εταιρία μας συνεργάζεται με την ιστοσελίδα skroutz.gr, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics.
Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy/


IP ADDRESSES
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο pavlatos-tools.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του pavlatos-tools.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Τον Κανονισμό 2016/679 και την Οδηγία 2016/680 (GDPR).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το pavlatos-tools.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του pavlatos-tools.gr .


4) Περιορισμός ευθύνης 

Παρόλο τις συχνές ενημερώσεις και διορθώσεις στις περιγραφές των προϊόντων μας, λόγω της πληθώρας των πληροφοριών, η οποία μας δίνεται αποκλειστικά από τους προμηθευτές μας, τυχόν λάθη είναι δυνατόν να υπάρχουν είτε σε αυτές είτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών.
H εταιρεία «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.» ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση τέτοιων λαθών. Σε κάθε περίπτωση όμως οι περιγραφές και οι τεχνικές πληροφορίες είναι βοηθητικές και δεν θεωρούνται δεσμευτικές. 
Για το λόγο αυτό, πριν από κάθε αγορά, η παραγγελία σας ελέγχεται από κάποιον ειδικευμένο συνεργάτη μας ώστε να αποφευχθούν τυχόν παραλήψεις και λάθη.
Εάν αντιληφθείτε οτιδήποτε που θα μπορούσε να διορθώσει μια περιγραφή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pavlatos-tools.gr
Η εταιρεία «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.»  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση σας για τυχόν μη διαθεσιμότητας τους.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν φέρει ευθύνη για  τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης η εταιρεία «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.»   ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κατασκευαστικών ελαττωμάτων των προϊόντων καθώς και παραλείψεις σε πληροφορίες , τεχνικές προδιαγραφές και οδηγίες χρήσης που συνοδεύουν  τα προϊόντα.
Οι περιγραφές , οι πληροφορίες , οι φωτογραφίες και τα λογότυπα  που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο διατίθενται  αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη καθοδήγηση του χρήστη μέσα σε αυτό.


5) Πνευματική ιδιοκτησία

Οι ιστοσελίδες  www.pavlatostools.gr  & www.pavlatos-tools.gr είναι οι επίσημοι διαδικτυακοί ιστότοποι του  «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.»  . Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.», συμπεριλαμβανομένων εικόνων,  
κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.» και  προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά  ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.  
Επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που έχει δοθεί ειδική γραπτή άδεια χρήσης, από την εταιρεία «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.» . 
Οι περιγραφές , οι πληροφορίες , οι φωτογραφίες και τα λογότυπα  που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη καθοδήγηση του χρήστη μέσα σε αυτό.
Oλα τα λογότυπα που παρουσιάζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που αντιπροσωπεύουν.  
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες μας δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.


6) Τιμοκατάλογος

Οι τιμές ελέγχονται σχεδόν καθημερινά από το κατάστημα μας. Παρόλα αυτά λόγω των πολλών παραγόντων που τις καθορίζουν, αλλαγές σε αυτές γίνονται αρκετά συχνά.
Αναπροσαρμογές στον τιμοκατάλογο μπορεί να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση μας .
Σε κάθε όμως περίπτωση οι τιμές λαμβάνουν δεσμευτικό χαρακτήρα από την πλευρά της εταιρείας μας κατά την επιβεβαίωση μιας παραγγελίας από την πλευρά μας.
Οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% .7) Διαθεσιμότητα

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα μας.
Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση παράδοση προς τους πελάτες σε όλα μας τα είδη.
Λόγω της μεγάλης  ποσότητας των προϊόντων μας,  η οποία μεταβάλεται και αυξάνεται συνεχώς,  σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας, είτε λόγω μεγάλης ζήτησης είτε λόγω μη έγκαιρης παράδοσης από τους προμηθευτές μας.
Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σας ενημερώνουμε και σας δίνουμε άμεσα εναλλακτικές λύσεις. 

 


8) Επιστροφές λόγω λανθασμένης παραγγελίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές λόγω λανθασμένης παραγγελίας μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών .
Δικαίωμα Υπαναχώρησης O Πελάτης- καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα Προϊόντα που αγόρασε μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, 
εντός 14 ημερολογιακών ημερών (περίοδος υπαναχώρησης) από την ημερομηνία παραλαβής, χωρίς υποχρέωση αναφοράς του λόγου υπαναχώρησης, 
όπως ακριβώς ορίζεται στο αρ.3ε παρ. 1 του Ν.2251/1994.
Τα Προϊόντα επιστρέφονται αποκλειστικά με έξοδα του Πελάτη, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση της εταιρίας μας ή προσκομίζονται από τον ίδιο στο φυσικό μας κατάστημα 
στην διεύθυνση Αγίου Δημητρίου 7 - Άγιος Δημήτριος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο Πελάτης ανακοίνωσε στην εταιρεία 
την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται από τον Πελάτη με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: 
Eίτε με Τηλεφωνική επικοινωνία 
Είτε αποστέλλοντας σχετικό email στην Εταιρεία, με το οποίο θα δηλώνεται σαφώς η πρόθεση του Πελάτη να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης. 
Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, η Εταιρεία θα πρέπει μέσω αποστολής σχετικού email να επιβεβαιώσει την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την παραλαβή της.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης του Πελάτη, η Εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει στον Πελάτη το καταβληθέν ποσό ή να αγοράσει κάποιο άλλο προιόν ίσας ή μεγαλύτερης αξίας εφόσον το επιθυμεί.
Η επιστροφή χρημάτων από την Εταιρεία πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που είχε επιλέξει ο Πελάτης κατά την αρχική συναλλαγή. 
Για αγορές με: 
Πιστωτική Κάρτα ή PayPal : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας ή στον λογαριασμό σας στο PayPal εντός 10 εργάσιμων ημερών. 
Αντικαταβολή: Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. 
Η Εταιρεία δικαιούται να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να της επιστραφούν τα Προϊόντα 
ή μέχρι ο Πελάτης να της παράσχει αποδείξεις ότι απέστειλε τα Προϊόντα στην Εταιρεία. 
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, 
χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν.
Όλα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.
Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση .
Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. 
Τα είδη προστασίας εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους δεν αλλάζουν για λόγους ασφαλείας.
Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.
Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.
Σε περίπτωση δικού μας λάθους όλα τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.


9) Ακύρωση παραγγελίας.

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :
1) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε ΑΚΥΡΩΣΗ και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το κουμπί «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» .
2)  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109751182 και να ακυρώσετε την παραγγελίας σας. 
Σε περίπτωση που το προϊόν σας αποτελεί προϊόν ειδικής παραγγελίας, το οποίο με την σειρά μας το έχουμε ήδη παραγγείλει σε προμηθευτή μας, δεν δύναται η ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή τυχόν προκαταβολής ή ακόμη και του ποσού της ολικής εξόφλησης του.
3)Οι Παραγγελίες που αφορούν παραλαβή από το κατάστημα και δεν είναι προπληρωμένες φυλλάσονται 3 ημερολογιακές ημέρες ,εν συνεχεία ακυρώνονται αυτόματα εκτός αν έχει προηγηθεί γραπτή  ενημέρωση  από τον πελάτη για συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής λόγω απουσίας του ή για λόγους ανωτέρας βίας.
4)Παραγγελίες που αφορούν Τραπεζική κατάθεση και δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση τους ακυρώνονται αυτόματα σε 5 ημερολογιακές ημέρες εκτός αν έχει προηγηθεί γραπτή  ενημέρωση  από τον πελάτη για συγκεκριμένη ημερομηνία κατάθεσης λόγω απουσίας του ή για λόγους ανωτέρας βίας.
6)Παραγγελίες που αφορούν προιόντα που είναι σε έλλειψη ακυρώνονται αν δεν επιβεβαιώσει ο πελάτης γραπτώς να κρατηθούν, σε 4 ημερολογιακές ημέρες.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της Παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης εξαπάτησης από την πλευρά του πελάτη το Pavlatos-tools διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στην δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής Παραγγελίας του πελάτη.Το Pavlatos-tools διατηρεί το δικαίωμα  να μην εκτελεί Παραγγελία πελάτη με ιστορικό αρνήσεων παραλαβής ακυρώσεων ή επιστροφών.

10) Εγγύηση

Όλα μας τα είδη καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από την εγγύηση ,τους όρους και το χρόνο που δίνει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής τους  και τα οποία δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας.
Σε κάθε περίπτωση ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι η άμεση , σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μας .
Για αυτό το λόγο σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι η άμεση λύση τυχόν προβλήματος που παρουσιαστεί . 
Η απόδειξη αγοράς ή το Τιμολόγιο και η άθικτη συσκευασία είναι απαραίτητη.
Όλα μας τα είδη ελέγχονται (δηλαδή να ανοιχτεί η σφραγισμένη συσκευασία τους) πριν από την αποστολή τους για τυχόν ζημιές μόνο με γραπτή εντολή του πελάτη.
Αποστέλλονται σφραγισμένα για να αποδείξουμε ότι είναι καινούργια και αμεταχείριστα.
Αν κάποιο προϊόν έχει κάποιο ελλάτωμα ή εργαστασιακό πρόβλημα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε και καλό είναι να ενημερωνώμαστε Άμεσα έτσι ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.
Στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα κατά το διάστημα της εγγύησης, επικοινωνήστε άμεσα με το κατάστημα μας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία που απαιτείται.
Η συνήθης διαδικασία είναι,αποστολή του προϊόντος  στον προμηθευτή μας, αξιολόγηση και άμεση απάντηση προς εσάς.
Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημιές που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν, μόνο λόγω δυσλειτουργίας του, και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγοντα, ή λόγω κακής χρήσης του,  ή λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτή για την οποία έχει κατασκευαστεί.
Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων. 
Η μεταφορά γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και διέπεται από τους όρους του εκάστοτε μεταφορέα. 
Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και παροχή σέρβις από τους αντιπροσώπους των εργοστασίων.
Τα Μεταφορικά έξοδα για προϊόντα που βρίσκονται εντός εγγύησης δεν καλύπτονται από την εταιρία μας αλλά επιβαρύνουν τον αποστολέα.
Από την ευρεία γκάμα των Προμηθευτών μας η μόνη εταιρία που καλύπτει τα Μεταφορικά έξοδα για  προϊόντα που βρίσκονται εντός εγγύησης  είναι η Stanley Black&Decker Ελλάς (για προϊόντα Stanley,Black&Decker και Dewalt) .
Παρακαλώ συμβουλευτείτε την εταιρία μας για την διαδικασία αποστολής που πρέπει να τηρηθεί για αποστολή εγγυήσεων στην Stanley Black&Decker Ελλάς.


11) Τρόποι πληρωμής 

1) Με όλες τις ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ κάρτες VISA , MASTERCARD και στο ασφαλές σύστημα της Eurobank 
2) Με PayPal
3) Με μετρητά στο κατάστημα
4) Με αντικαταβολή
5) Με τραπεζικό λογαριασμό

Κατά την παράδοση του προϊόντος γίνεται και η πληρωμή του.
Η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνο όταν η μεταφορά γίνεται με Ελτά Courier ή στα Ελτά (Ελληνικά Ταχυδρομεία).
Πρωτού καταβάλεται το αντίτιμο της Παραγγελίας σας το δέμα Απαγορεύεται ρητά να ανοιχτεί, ούτε να παραβιαστεί η συσκευασία του.
Σε περίπτωση λάθους ή ελλατώματος επικοινωνείτε Άμεσα μαζί μας έτσι ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


12) Μεταφορά και Παραδόσεις

Η παράδοση των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι Άμεση.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα ως εξής :

Α) Από το κατάστημα μας από τις Δευ / Τετ: 07:30- 16:00 Τρ / Πε / Παρ: 07:30- 16:00 και 18:00 - 20:30 Σαβ: 07:30-14:30
Β) Με Courier
(Η συνήθης παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας).
Η εταιρεία μας έχει συνάψει ειδική τιμολογιακή συμφωνία με την εταιρεία Ελτά courier.  
Γ) Με μεταφορική εταιρεία 
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στις κεντρικές αποθήκες ή στα σημεία διανομής της κάθε μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. 
Παράδοση στο χώρο σας γίνεται (ανάλογα με την περιοχή ) μετά από αίτηση σας και με το ανάλογο κόστος κάτι το οποίο συμφωνείτε εσείς με την Μεταφορική εταιρία που συνεργάζεστε. 
Δ)Με τα Ελτά (Ελληνικά Ταχυδρομεία)
Η παραλαβή πραγματοποιείται από σας στο πλησιέστερο Ταχυδρομείο της περιοχής σας,ο συνηθισμένος χρόνος παράδοσης είναι 3 εργάσιμες ημέρες και τα αντικείμενα που διακινούνται με τον συγκεκριμένο τρόπο Αποστολής δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 20 κιλά.


13) Κόστος μεταφοράς 

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων.
Α) Με Ελτά Courier : Το κόστος μεταφοράς αναγράφεται μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων ή την απόδειξη λιανικής πώλησης και πληρώνεται με το συνολικό αντίτιμο.
Β) Με μεταφορική εταιρεία : Το κόστος μεταφοράς δεν αναγράφεται μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων ή την απόδειξη λιανικής πώλησης πληρώνεται στην μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας κατά την παραλαβή των προϊόντων .
Γ) Με Ελτά Ταχυδρομείο :
Το κόστος μεταφοράς αναγράφεται μέσα στο Τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων ή τη απόδειξη λιανικής πώλησης και πληρώνεται με το συνολικό αντίτιμο.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για
Α) καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. 
Τα μεταφορικά των προϊόντων  σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. 
Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία «Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε.»
Β) καθυστερήσεις λόγω ανώτερα βίας.14) Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Υπάρχουν περιπτώσεις μεγαλύτερης καθυστέρησης από την κανονική  της παράδοσης από τον προμηθευτή μας για διάφορους λόγους. Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε να σας ενημερώσουμε και να  σας προτείνουμε εναλλακτική λύση . Σε περίπτωση που δεν είστε σύμφωνος σε εναλλακτική λύση προβαίνουμε σε ακύρωση της παραγγελίας και τυχόν επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που έχει ήδη πληρωθεί.
2) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί ή δεν είναι διαθέσιμο: Στα χιλιάδες  προϊόντα που διαθέτουμε  στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου οι  προμηθευτές μας  ξαφνικά και απροειδοποίητα  ανακοινώνουν ότι σταματούν την παραγωγή τους, ή τα καταργούν , ή καθυστερούν την παράδοση τους.    
Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
3) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας. Σε κάθε παραγγελία γίνεται τηλεφωνική ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, στοιχείων και τυχόν διευκρινήσεων.
4) Σε ακραία καιρικά φαινόμενα , σε απεργίες καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.
5)Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνδέται Άμεσα με το φυσικό μας κατάστημα, σε περίπτωση που το φυσικό κατάστημα είναι κλειστό λόγω αργιών (Χριστουγέννων,Πάσχα,Εθνικές εορτές)
6)Σε κατάστασεις έκτακτης ανάγκης όπως για παράδειγμα εν μέσω πανδημίας,οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσεις δεν ισχύουν.
Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την καθυστέρηση στις παραδόσεις των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών (Courier).
ή θερινών Διακοπών η Παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει, σε κάθε τέτοια περίπτωση ενημερώνεστε βάζοντας τα προιοντα στο ηλεκτρονικό καλάθι πριν ολοκληρώσετε την Παραγγελία σας
με το χρονικό διάστημα που θα είμαστε κλειστά καθώς και για τη